Oazowy Blog Lecznicowy

Wystaw opinię



Poznaj opinie o naszej lecznicy


~Kasia | 14-10-2005

Pozdrowienia dla Lekarzy z Oazy i malutkich królisiów od Kasi, Romka i Mańka (uszatego pacjenta:)

~ RaPtOrPl | 31-08-2005

Świetna Fachowa strona
Wielka szkoda, że tak późno na nią wpadłem - WIELKA SZKODA
Pozdrawiam całą ekipę OAZY

~ Lennox | 14-06-2005

Przesyłamy pozdrowienia od dwóch kłapciatych czterołapów i ich opiekunów :)

PS: strona na medal :)

~ Aseti | 24-04-2005

Nawet podoba mi się nowy image stronki :) Życzę powodzenia przy dalszej rozbudowie.
Pozdrawiamy,
Aseti, Wiki i Febe

~ Natalia | 06-04-2005

Witam,
Pragnę w tym miejscu wyrazić ogromną wdzięczność za wszystko co Panie zrobiły dla mnoich zwierzaczków.
Są Panie WSPANIAŁE!!!
Serdecznie dziękuję za pomoc, liczne, tak czaęste rady i... ze nadal Panie obbierają ode mnie telefon ;)
Ściskam serdecznie.

~ Robert Piątkowski | 18-03-2005

Szanowni Państwo !
Jestem bardzo rad że natrafiłem na taką wspaniałą lecznicę. Jesteście Panie nie zastąpione i dobrze że na taką lecznicę trafiłem.
Mam królika który nazywa się "KICEK"
Pozdrawiamy Robert Piątkowski i Edyta Wąsik

~ Grazyna Sz. | 25-02-2005

Witam i pozdrawiam kochane panie które sa po prostu nie zastąpione!!!!serio!!!jeśli macie kłopot ze swoim pluszaczkiem uszatym to po pierwszej wizycie będzie ok!
jeszcze raz dziękuje serdecznie za uratowanie mojej Dziunki (biały króliczek) dzisiaj czuje się jak nigdy dobrze:)))

~ gaja_mtr | 02-08-2004

Zapomniałam dodać ze rzeczywiście pozytywne opinie skłaniają wielu do przyjścia do Państwa i jak zapewniają inni (w tym ja :D ) można być zadowolonym z potraktowania zwierzątka jak prawdziwego pacjenta oraz otoczenia go troska :)

~ Myszasta mamcia | 20-07-2004

Strona fantastyczna, wiele ciekawych porad i uwag napewno pozwoli lepiej się opiekowac moimi podopiecznymi. Słyszałam wiele SAMYCH pozytywnych opinie na Państwa temat i wybieram się do Państwa lecznicy. Nie ukrywam ze własnie takie sygnły skłonily mnie aby przejechac pół miasta specjalnie do Państwa.

~ ada obutelewicz | 15-07-2004

bardzo fajna strona,szczególnie o świnkach morskich.pozdrawiam,ada