Wystaw opinię



Poznaj opinie o naszej lecznicy


~Alajna S | 16-01-2019

Cudowne miejsce i cudowny personel w pełni oddany ratowaniu ukochanych gryzoni. W pełni rozumieją, że naszym ukochanym zwierzakiem może być np. szczurzynka 🐀. Bardzo spokojnie i rzeczowo informują o stanie zdrowia pacjenta, informują o wszystkich opcjach i pozwalają spokojnie dokonać wyboru co do opcji leczenia, pomagając poprzez zasugerowanie najrozsądniejszego rozwiązania.

Opinia dodana na google.pl

~Mariusz | 24-12-2018

Kontakt do Oazy otrzymałem od kolegi weterynarza z Wieliczki. który nie specjalizuje się w gryzoniach Moja szynszyla Gwiazdka :-) miała mały kłopocik.
Podejście Pani doktor bardzo profesjonalne, świetne podejście do zwierząt, miła obsługa dla ich właścicieli.
Absolutnie polecam, zwierzak po operacji czuje się świetnie, wielkie dzięki w imieniu dzieci.
Życzę , aby nigdy nie zmieniły Panie podejścia do wykonywanego zawodu, bo to co robicie jest wspaniałe i profesjonalne . Pozdrawiam Mariusz

~Zuzanna Piotrowska | 19-11-2018

Z całego serca polecam OAZĘ!
Wspaniali ludzie uratowali mojego króliczka!
Ratowanie małych zwierzątek tylko w OAZIE.
Ja i Teddy dziękujemy z całego serca!

Opisnia dodana na google.pl

~Kasia | 03-11-2018

Ogromna empatia i miłość do zwierząt widoczna na każdym kroku. Wszystko wytłumaczone, opisane, opowiedziane- zaufanie i wiara, że mojemu królikowi absolutnie nic złego się nie stanie, towarzyszyło mi już od przekroczenia progu. Króliczasty sam wybrał- tylko Oaza! :) Pasztet pozdrawia wszystkie Panie! ;)

~magdalena | 27-10-2018

Wspaniali lekarze i technicy!!!!!!Ratuja każde zwierzę,maja w sobie i empatie i ogromną wiedzę,która się dzielą z właścicielami zwierzątka,świetnie tłumacza i mają duże doświadczenie-ewidentnie widać.
Polecamy wszystkimi rękami ,nogami i razem z Tuśkiem również łapkami!!!
Dziekuję za przywrócenie zdrowia Królisiowi.

~Kasia pęgiel | 20-10-2018

Po odesłaniu mnie przez 6 innych gabinetów, trafiliśmy z chorym chomikiem do Oazy. Mimo iż poczekalnia była pełna pacjentów, nie odmówiono nam pomocy. Podczas badania w gabinecie obecny był jego prawowity właściciel, czyli mój 9 letni syn. Pani doktor z pełną powagą odpowiadała na wszystkie pytania syna. Chomik uratowany! Bardzo dziękujemy za profesjonalne podejście.

Opinia dodana na google.pl

~Michał Śmiałowski | 10-10-2018

Idealne połączenie niezbędnych dla tak wysokiej oceny składowych: umiejętnosci + zaangażowanie. Male futerkowce znajdą tu pomoc na jaką zasługują. Polecam.

Opinia dodana na google.pl

~Jakub Tomala | 05-10-2018

Weterynarze specjalizujący się w gryzoniach, fachowa obsługa, rzetelne podejście do klienta i pacjenta. Ceny niemałe, ale za jakość trzeba zapłacić.

Opinia dodana na google.pl

~Magda | 15-09-2018

Profesjonajna obsługa w połączeniu z ogromną dawką empatii i miłości do zwierząt oraz indywidualnego podejścia do każdego z pacjentów czyni Oazę leczniczą wyjątkową. Lekarze swoim zaangażowaniem i determinacją udowadniają, że zawód weterynarza to nie tylko praca lecz pasja i powołanie.

~Grzesiek | 23-08-2018

Przyszedłem do Oazy z moim jeżykiem, po badaniu okazało się że ma dość duży nowotwór, więc już na następny dzień udało się umówić na operację. Pani Magda bardzo kompetentnie i wyczerpująco opisała mi obecny stan zwierzątka, rokowania, sposób leczenia, dzięki czemu miałem świadomość co czeka mnie i jeżyka. Operacja była trudna, jeżyk miał zatrzymania oddechu, lecz dr. Lidii udało się ją odratować, usunąć nowotwór i przedłużyć jej emeryturę. Po operacji pani Magda dokładnie opisała co się z jeżykiem działo, co zostało zrobione i jak postępować po operacji. Chcę gorąco podziękować wszystkim paniom, które pracują w oazie za troskliwą opiekę nad zwierzętami i miłe nastawienie do właściciela, oraz pani Lidii za fachowe wykonanie operacji. Klinika godna polecenia :)


Odwiedzona przez Ciebie strona internetowa korzysta z tzw. cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zamknij komunikat.